top of page

SEMINAR2022

BLR LMH baggrund.jpg

Værktøjskasse til bibellæsning

v. Hakon Christensen

Bibelen er ikke som en almindelig bog, og derfor kan det være godt at kende til forskellige metoder, der kan hjælpe os til at forstå dens betydning. Seminaret introducerer til cirkellæsning og retningslæsning, og vi prøver samtidig metoderne af, når vi dykker ned i [en bestemt bibelsk bog]

Lasse.jpg

Nådegaver

v. Lasse Dybdahl

 

Bibel fortæller, at vi alle er udrustet med nådegaver, så vi kan tjene Gud og menigheden. Dette seminar ønsker at give dig ny frimodighed til at opdage, bede om og udnytte de gaver, Gud har givet dig.

Malmgaard Ole_2021_kvadrat_hig_Res_56.jpg

Varm på et år som volontør?

v. Ole Malmgaard og Trine Mortensen.

Kom og hør om volontørlivet og få et overblik over muligheder og begrænsninger. LM giver rige muligheder for både ansvar og oplevelser til volontører i missionsarbejdet i Cambodja og Tanzania.

Skærmbillede 2022-09-04 kl. 18.33.22.png

How to react when a christian friend loses faith?

v. Lindsay Brown

 

Often we talk about how to share the gospel with our non-christian friends. But how do we react, when our christian friends lose their faith and distance themself from the gospel? How can we continue to be the light and salt of Christ for them, who already have heard the gospel so many times?
If you have some practical advice or experience from student ministry, please share. The goal is not to give all the right answers, but to encourage to endurance in these relationships.

Mirjam og Brian Sjælland.TIF

Homo, trans, høn…

v. Miriam og Brian Sjælland

Sandsynligheden for, at du kender en, som er homoseksuel eller har ønske om at ændre køn, er efterhånden ret stor. Og når det kommer tæt på, kan det være svært at finde ud af, hvordan vi skal forholde os til medmennesker, der i teori og praksis er et andet sted, end vi selv er. Hvordan kan vi i praksis både holde sandheden og kærligheden højt?

305091064_1145218332742173_8351837776408942584_n.jpg

Tæt med en ikke-kristen

v. Camilla og Markus Højgaard

Har du en rigtig god ven, som ikke er kristen? Eller er du måske forelsket i en? Så ved du også, at det ikke altid er let. Og du tænker måske på, hvad relationen får af betydning for dit eget forhold til Gud.

Ulla_og_Soeren.jpg

Hvordan bevarer vi gnisten?

v. Ulla og Søren Toft, vejledere i forlovelsessamtaler

Et godt parforhold kræver en vedvarende og gensidig indsats, nysgerrighed, prioritering og overbærenhed. Det lyder jo let, men er det nu også det?

Vigilius Mikkel 2021.jpg

Elementerne vil brænde op

v. Mikkel Vigilius

 

Når Jesus kommer igen, vil denne jord forgå og Gud vil skabe en ny verden. Bibelen fortæller om mange tegn på, at Jesu genkomst nærmer sig. Men hvordan skal vi forstå alle de tegn, og hvad skal vi bruge dem til?

Birkmose Steffen_2021_kvadrat_hig_Res_35.jpg

Hvad skal jeg med Helligånden?

v. Steffen Birkmose 

 

Da disciplene blev fyldt af Helligånden, så og mærkede de det helt tydeligt. Vi er som Guds børn også fyldt og udrustet af Helligånden, men kan måske blive i tvivl om, hvad det betyder. For vi taler ikke så meget om Helligånden i vores sammenhænge. Det er ærgerligt! Vi vil gerne skabe større frimodighed til at tale om - og regne med - Helligånden som en virkelighed. Steffen vil i seminaret prøve at åbne op for skattekisten og kigge på nogle af de rigdomme, der ligger der.

Peder Toft.JPG

Enhver, som beder, får

v. Peder Toft

 

Bibelen siger de vildeste ting om bøn! Alligevel kan det være svært at tro på, at bønnen virkelig har betydning. Peder Toft deler ud af sine erfaringer fra et langt liv med bøn.

bottom of page