top of page

TALERE2022

Anders Solgaard
Anders ansigt.png

Anders Solgaard

Hvem er Anders Solgaard?

Mit navn er Anders Solgaard. Til daglig er jeg præst i LM-Kirken Østbornholm og ungdomskonsulent på Bornholm for LMU, mens jeg forsøger at sætte mit hus i stand og lære bornholmsk. Jeg bruger Zendium som tandpasta og er vild med en god volleyballkamp.

Jeg elsker at være kreativ og tænke nyt om, hvordan vi bringer evangeliet i spil. Både for os selv i kirken og for alle andre. Evangeliet er evigt vigtigt og har masser at sige ind i 2022 - og det er jeg vild med at finde nye veje i.

Anders skal tale til Session 1 og 5 på Mission22.

Kasper Beck Drejer

Hvem er Kasper Beck Drejer?

“Mit navn er Kasper Beck Drejer. Jeg er 26 år og gift med Malene. Vi er netop i gang med at rykke pløkkerne op fra København for at flytte til Esbjerg, hvor jeg er blevet ansat som præst i Vesterhavskirken - imens jeg fortsætter lidt endnu med at arbejde i LMU. Jeg sætter stor pris på sport, kaffe, hvid chokolade og skæve byggeprojekter.”  

 

 

“Det, som tænder op i mit kristenliv, er, når Jesus giver mig små glimt af evangeliet i min hverdag. Når jeg erfarer, at oplevelser i mit liv kan kobles sammen med mit forhold til Gud og lære mig mere om ham. Det, som Jesus har gjort for mig og i mit sted - det vil han også tænde op for og gøre igennem mit liv til gavn og betydning for andre mennesker.” 

Kasper ansigt 2.png

Kasper skal tale til Session 2 og 4 på Mission22.

Kasper Drejer
Kristoffer ansigt 2.png

Kristoffer Enevoldsen

Hvem er Kristoffer Enevoldsen?

"Mit navn er Kristoffer Enevoldsen. Til dagligt arbejder jeg som forstander på Luthersk Missions højskole. Jeg er gift med Johanna og har tre små børn. Når jeg ikke arbejder eller ser Paw Patrol, så er jeg glad for at løbe, læse en god bog eller se noget sport.” 

 

"Driveren i mit kristenliv er, når jeg bliver mindet om alt det, Jesus har gjort, gør eller har lovet at ville gøre for mig. Sikke en fantastisk frelser. Det et er samtidig det, der driver min tjeneste: Tænk, at Gud vil bruge mig til at andre kan lære ham at kende og vokse i troen på ham.”

Kristoffer skal tale til Session 3 på Mission22.

Kristoffer Enevoldsen
bottom of page